Någon bråkar i min hjärna!?

Är sjuuuuuuuukt godissugen! Och gissa vad som står i skafferiet… En burk Matadormix som maken kom hem med häromdagen. Asså jag är så himla godissugen så jag vet inte vad jag ska ta mig till!

hur ska man bli av med sötsuget

Inte min favorit så det är inte så svårt att avstå i vanliga fall, men är man godissugen så… då kan det mesta slinka ner. Men för att låta bli att öppna burken bloggar jag istället. Och dricker te, fast det är läggdags. Och kör mitt eget mantra: Vill jag ha? Ja. Behöver jag? Nej. Vill jag ha? Ja. Behöver jag nej! NEJ! Punkt. Slut på diskussionen. Istället så tog jag och följde några tips härifrån.

Ibland är det som det sitter en lite djävul på ena axeln och viskar saker i ens öra. På andra axeln finns ängeln som också viskar saker men av lite annan karaktär. Den onda och den goda. Tyvärr så överröstar den onda lite för mycket ibland.

Ibland är det som att godsakerna man har liggande kallar på en, och lockar att ta en, ta flera, ta några till. Och till slut undrar hur det kommer sig att det är slut. Jag har ju bara tagit några stycken. Känns det igen? Jag tror inte jag är ensam. Men jag försöker i alla fall att inte äta genom att spela på några jackpottslots som är väldigt roliga.

Midsommar har kommit och gått. Med fantastiskt väder, mycket värme, många bad, smarrig mat och en och annan öl till det. Helgen har säker gjort sitt på vågen men det är inte det vi äter på en helg som gör att vi går upp i vikt det är tiden därefter. Alltså är det bara att köra på igen…

Ja, ja, jag ska men det hade ju varit gott… Oj, oj, oj, ni må tro att det bråkas inne i hjärnan nu. Så, du där med hornen, håll tyst. Stick!

Teet är slut. Klockan säger läggdags. Jag längtar verkligen tills att träffa min släkt igen. Imorgon är en ny dag som kan bli hur bra som helst. Och den börjar med 7 minuters träning. Jag ska dessutom spela lite kubb med familjen.