Varför inte?

Jag har kommit fram till att jag har ganska lätt för att skapa mig vanor och att jag därför inte gör så mycket nya grejer eftersom jag faller tillbaka på att göra dem som jag redan vet att det funkar.

Men det är ju nyttigt med lite variation så jag ska prova nåt nytt nästa gång jag spelar så att jag inte kör helt fast i mina gamla hjulspår. Man vill ju inte bli en typ som är mossig långt innan pensionen så man redan tror att de är gamla.

Livet blir ju inte mer kul än vad man gör det och om man inte gör något för att ha mer kul i livet så kommer man få leva tråkigt. På tal om tråkigt så satt jag och läste lite bloggar när jag hade en stund över. Finns många konstiga bloggar. (Denna oxå kanske?) Fastnade iaf en stund i denna bloggen som handlar m allt och ingenting. Undrar hur många såna bloggar det finns och om nån överhuvudtaget läser dom?

Bra godnatt serie

Serien Geordie Shore sitter jag jämt och tittar på när jag ska sova på kvällen. Jag har kommit till säsong tre när dom är i Cancun i Mexiko.

Dom bor i ett väldigt fint hus tillsammans och är ute och festar med alla amerikaner eftersom dom är där under sommarlovet. Som vanligt så händer det en hel del grejer och dom bråkar och blir sams om vartannat.

Det är lite tråkigt eftersom flera i huset är tillsammans med någon och då händer det såklart inte lika mycket saker. Två av dom som är i par åker hem för att dom inte riktigt vill festa så som alla de andra gör.

Det paret som är tillsammans i huset börjar bråka och det slutar med att även dom får lämna. Det är lite synd eftersom man självklart vill se all dramatik och inte bli portad från den. Hur som helst så är det en riktigt bra serie och jag kommer försöka titta på alla säsonger framöver.

Tips till dig som vill börja spela

Om du vill börja spela på nätet kan du här få några tips på vägen. De flesta som spelar på casino väljer att satsa säkert. Det finns olika sätt att satsa på och det ena sättet ger dig en högre vinstchans medan det andra sättet i stället ger dig en hög vinstsumma, om du har turen att vinna.

Men de som vinner är extremt få personer och trots att du spelar hur många gånger som helst ökar inte dina chanser att vinna rent statistisk sett. Börja spela idag direkt i din mobil, på http://mobilfreespins.nu/.