Träffat släkten

Ikväll har jag träffat min släkt som kommer från Kanada för första gången! Det var så himla kul! Man blir dessutom glad när man har en del gemensamt med dom också så att det verkligen går att prata ordentligt och inte bara blir en massa småprat om väder och sånt, det är tråkigt. Så ja, kul verkligen att dom kunde prata om lite grejer som man är intresserad av så att man kan ha kul ihop!

Jag är så himla trött!

Tusan vad trött jag är nu, men än så kan jag inte sova, det kommer att ta ganska så lång tid innan jag kan få sova för jag har en hel del grejer som jag måste ta tag i och fixa med. Men ja, ibland blir det så att man tror att man har mer tid än vad man har eller så skjuter man upp saker så som jag har gjort nu med städningen till exempel och då måste man ta allt på en gång och så blir man trött.

Schysst kompis

Jag känner spontant att jag är lite irriterad idag. Min kompis var inte så jättesnäll mot mig idag, för att uttrycka det hela milt. Hon hade snott en av mina favorittröjor (snott och snott, inte frågat om hon fick låna den) och använde den som gympatröja på gymnastiken. Det tycker jag var ganska lågt.

Det kändes som om hon ville ha den bara för att det är en magtröja. Hon ville helt enkelt visa upp sin kropp inför klassen. Det kan jag tycka blir lite extremt när man gör det på det viset. Faktiskt tycker jag nog att det är lite pinsamt inför gympaläraren också. Han är i och för sig väldigt snygg, så jag vet inte. Kanske var det ett sätt att fånga hans uppmärksamhet också? Vem vet?

Det trista var bara att jag sedan, efter lektionen, var tvungen att ha denna tröja på mig, eftersom det var den jag hade tänkt ha på mig efter gymnastiken. Inte så kul, kan jag säga. Hur fräscht är det liksom? Hon har sprungit med den och svettats och sen ska jag ha den på mig resten av hela dagen. Usch.